Sjov og lærerig spejderuge på Jejsing Friskole.

Sjov og lærerig spejderuge på Jejsing Friskole

I sidste uge havde indskolingen på Jejsing Friskole spejderuge. Blandt de ting, som eleverne skulle i gennem i løbet af ugen var blandt andet at indsamle blade og se på deres former.

I løbet af ugen var der også flere konkurrencer mellem holdene. Blandt andet var der naturbingo, hvor hvert hold skulle finde forskellige ting, som gav point.

Udover dette lærte eleverne hvordan biologiske processer opstår, og hvad forskellen på forskellige træer er. Eleverne lærte også om de forskellige fuglearter, der er i Danmark.

På sidstedagen var eleverne på skolen, da planen om at gå ud i Sandholmhytten blev aflyst på grund af regn. Derfor blev eleverne på skolen, hvor de blandt andet lærte om, hvordan man snitter en pind, som skulle bruges til at sætte skumfiduser på. Efterfølgende blev bålet tændt, så eleverne kunne få skumfiduser

Ugen sluttede ved, at eleverne blev samlet for at se en spejderfilm.

Seneste nyt

Skal dit barn gå på Jejsing Friskole?

Kom forbi til en snak og se skolen

Oplev Friskolen

Den første torsdag i november afholder Jejsing Friskole og kommunens andre fri- og privatskoler Åbent hus fra kl. 15 – 18. Her kan du komme og se skolen samt få en uforpligtende snak med bestyrelsen, ansatte og skolelederen.

Scroll til toppen