På Jejsing Friskole brænder vores dygtige og engagerede lærere for at levere den bedste undervisning, og har samtidigt øje for at undervisningen kun bliver til læring, hvis det lykkedes at motivere eleverne til at ville lære.

På Jejsing Friskole vægter vi en tryg og god skolestart højt. Meget af tiden undervises Børnehaveklassen alene, så overgangen fra børnehave til skole ikke føles helt så anderledes, stort og svært.  Det handler meget om at lære at gå i skole og blive klar til undervisning.

I Jejsing Friskoles SFO er der god tid og plads til fri leg både indendørs og udendørs. Vi har et stort udeareal, rig mulighed for at røre sig i multihallen, samt at være kreativ og slappe af.

 

Om Friskolen

Jejsing Friskole er en lille friskole på ca 65 elever, beliggende ca. 6,5 km. øst for Tønder.

Jejsing Friskole er et sted, hvor nærvær, tryghed og fællesskab skaber læringslyst blandt børnene. Gennem høj faglighed – social og faglig læring og ansvar, gør vi børnene livsparate.

SKOLENS VÆRDIER

Jejsing Friskole er et sted, hvor nærvær, tryghed og fællesskab skaber læringslyst blandt børnene. Gennem høj faglighed – social og faglig læring og ansvar, gør vi børnene livsparate.

UNDERVISNING

På friskolen er børnenes skema sammensat af F-tid, Foredrag, Evalueringer, Fagtimer, Værksted samt Elevstyrede værksteder.

DAGLIGDAGEN

Der er god tid og plads til fri leg både indendørs og udendørs. Vi har et stort udenomsareal, rig mulighed for at røre sig i skolens multihal samt lyse lokaler til mere stille aktiviteter.

Åbent hus

Den første torsdag i november afholder Jejsing Friskole og kommunens andre fri- og privatskoler Åbent hus fra kl. 15 – 18. Her kan du komme og se skolen samt få en uforpligtende snak med bestyrelsen, ansatte og skolelederen.

“Helt fra 1. skoledag i børnehaveklasse var det tydeligt at Magnus følte sig godt tilpas i de nye omgivelser. Han var tryg ved læreren, og det var tydeligt, hvordan læreren allerede efter få timer havde styr på de enkelte elever og deres behov.”

Dorte og Morten Jacewicz, forældre til Magnus

“Jeg er rigtig glad for, at der er blevet taget hånd om vores søn som er ordblind. Der bliver sat fokus på det og de møder ens barn, hvor det er”

Karina, mor til Elias

“Skolen er lydhør overfor familiens behov, og der findes gode stabile løsninger for alle”

Carina og Bram, forældre til Smilla

“Et af mine bedste indtryk er, når vi har fællesspisning efter teater. Alle har taget mad med, svarende til deres familie, men maden bliver sat på et fælles tag-selv-bord. Spisebordet fylder hele gangarealet og mere til. Der er en rigtig god stemning på tværs af familierne, hvor både før- skolebørn og ældre søskende er med”

Hans Michelsen, far til Karen

Hør en lærer fortælle

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat vo

Skal dit barn gå på Jejsing Friskole?

Kom forbi til en snak og se skolen

Seneste nyt

Scroll til toppen